Saturday, September 15, 2012

Lõngaravi

Siin nägemus, mis saadud 26. jaanuar 2011. Ma ei saanud selle nägemuse sisu tookord aru. Käisin peale selle saamist lõngapoes ja vaatasin sealolevat ja mõtlesin et ju siis see nägemus polnud mulle. Kuna jagasin seda sõpradega tookord, olin üsna kindel, et pigem vajasid seda teised. Aga vana tõde, kõik mis tuleb , on eelkõige iseendale kasutamiseks, lihtsalt mõne teadmiseni peab veel kasvama. Tookord oli Uraani - Pluuto kvadraat veel alles oma eelmängu ettekannud. Ja seetõttu ei jõudnud ka siinkirjutajale kohale, mida see nägemus sisaldas :

Olin magama jäämas, kui nägin sellist tervenemise meetodit. Selle aluseks on inimese enda otsekontakt oma kehaorganitega, kes on ka teadvused peenemal tasandil.

Algas kõik hingamisest ehk siis hingamine kui alus. Kui ma hingan puhast õhku/energiat sisse, siis jõuab see kopsudesse. Kõnetasin kopsusid ja küsisin, et mida nad vajavad. Nad vajasid udusulelaadset pehmet valget energiat. Olin 3 korda hinganud, kui tundsin et nina muutus seest kergeks ja  õhks liikus kergemalt. Siis küsisin ajult ,mida ta vajab. temavajas samuti udusulgedes energiast, aga sinist. Süda vajast kuldset neeerud roosat, maks minujaoks üllatuslikult musta, sapp rohurohelist. Rohkem hetkel ei meenu, sest mul polnud plaanis seda siia kirjpanema tulla. Kui nüüd keegi hakkab seda järgiproovima, tuleks kõnetada enda keha ja enda kehas nn meeldetulevaid teadvusi ja kuulata mida nad räägivad. Niimoodi olles ja mitteveel magades tuli mõte, et sellest nagu ei piisa, et  midagi oli veel vaja ja siis see lõngaravi tuligi.
Kui on teada, et kusagil on haiguskolle või ta annab endast valuna või mingi muu tundena märku, siis tuleb minna lõngapoodi. Keskendudes endale, küsida endakäest ( haiguse, valu jne), et mida on tervenemiseks vaja ja lõngu katsudes/tajudes leida sobiv. Loeb ainult tajuga iseendast saadud info. Kui tekib tunne, siis on asi õige. Mõistus tuleb tühjaks teha niipalju kui see võimalik kõigist teadmistest mis on tervislikeks ja mis mitte ( suure tõenäosusega jõuab nn tehislõngani). Leitud lõngast tuleb siis kududa, heegeldada või muulviisil tekitada "miski", mis ei pea olema mittemidagi. (lõnga on tasapinnaliselt laialilaotadata  ebamugav kui ta pole miski). Oluline, on, et oleks meeles, milleks see lõng osteti. Saadud tulemus tuleb panna kas siis valutava kohapeale või hoida lihtsalt käes. Kui enam ei ole vaja, siis küll taju annab endast märku. Võimalik et kui asi on tõsisem , tuleb mingiajapärast uus samalaadne käik ettevõtta. Leida lõng, kududa/heegeldada/nipeldada/fileetada jne miskit ja asetada seda kas haige koha peale või hoida käes/kanda taskus ehk siis hoida enda ligi. Selle "miski" tegemisega peaks saama igaüks hakkama ,sest kõik sobib. Hetkel on seda siia väga kummaline kirjutada, sest infona on ta nagu koos , ühestükis. Aga rääkimiseks pean nagu lahtiharutama ja siis uuesti tervikuks kokkupanema. Hetkel tunnen, et see teadmine on otseselt seotud päeval kirjutatuga ja kui ma nüüd küsin, et kes siis selle teadaande taga on, saan vastuseks  - Aura :)  Saadud sõnum 26:01 2:15-2:20
 



Panin siis Aura endale kaardipeale. Seda kus ta praegu on, seda ma juba teadsin selle asetuse järgi. Hetkel siis ühenduses Saturniga. Veevalajas. 
Sünnikaardis aga vaatab vastu Aura ja Chironi ühendus Kalades trigoonis Neptuuni ja Mc ühendusega. 
Inimehituses kus siis osaleb 7 loodusjõudu, kes ka kannavad planeetide nimesid, on Aura Jupiter

No comments:

Post a Comment